Kesäkukat – Ihanat kukat puutarhaan, parvekkeelle tai terassille

Kesäkukat ovat runsaasti kukkivia, värikkäitä ihanuuksia. Ne kirkastavat niin pihan, parvekkeen, terassin kuin omistajankin ilmeen.

Eri kesäkukat sopivat erilaisiin paikkoihin. Aurinkoisissa paikoissa viihtyvät esimerkiksi samettiruusu (samettikukat), orvokit, pelargoniat ja daaliat. Daaliat toki pärjäävät puolivarjoisissakin paikoissa. Puolivarjossa menestyvät useimmat kukat.

Kesäkukat voi istuttaa vaikkapa penkkiin tai ruukkuun. Ruukkuun istuttaessa kannattaa muistaa valita riittävän iso ruukku, jotta ruukussa on reilusti tilaa mullalle. Meiltä saat kesäkukkamultaa, jossa on mukana kastelukiteet ja hidasliukoinen kestolannoite. Näin multa ei pääse kuivahtamaan tai menettämään ravinteita liian nopeasti. Tällöin kukkien hoitaminen on helpompaa. Amppelikukat kasvavat yleensä kookkaiksi, joten kastelusta ja lannoituksesta täytyy huolehtia erityisen hyvin.

Meillä on runsas valikoima erilaisia kesäkukkia. Edellä mainittujen lisäksi valikoimastamme löytyvät esimerkiksi maljaköynnös, lobelia ja miljoonakello. Voit myös valita jonkin valmiin kukka-amppelin. Amppeli on simppeli! Valinnanvaraa on runsaasti.

Tervetuloa etsimään juuri sinua miellyttävät kesäkukat! Käy katsomassa myös hinnastomme.

Tule tekemään ihania löytöjä pihallesi, parvekkeelleesi tai terassillesi!